ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
 
Η προπόνηση διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά. 
Το τμήμα αυτό αποτελείται από παιδιά που προτιμούν να μην συμμετέχουν σε αγώνες (αγωνιστικός αθλητισμός) αλλά να γυμνάζονται για την υγεία τους πρώτα απ’ όλα και στην συνέχεια για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.
Η προπόνηση του κλασικού αθλητισμού άλλωστε δίνει αυτή τη δυνατότητα μέσα από την πολυπλευρικότητα που διαθέτει λόγω των πολλών αγωνισμάτων.ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 

O Στίβος θεωρείται ο βασιλιάς των αθλημάτων!
Το τρέξιμο αυξάνει τις καύσεις, ανάλογα με την ένταση.


Θα κάψετε: Έως και 260 θερμίδες/30 λεπτά και εφ’ όσον τ
o εντάξετε στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα, μπορούν να αντικαταστήσουν αποτελεσματικά τις προπονήσεις σας σε κλειστούς χώρους.

Το μυστικό.      Για να κάψετε περισσότερες θερμίδες χρειάζεστε υψηλότερες εντάσεις και μεγάλη διάρκεια.

Για να κάψετε περισσότερο λίπος χρειάζεστε χαμηλές-μέτριες εντάσεις και μεγαλύτερη διάρκεια.

Αν είστε αρχάριοι ξεκινάμε με τους μικρότερους χρόνους άσκησης και σταδιακά τους αυξάνουμε. Όταν το πρόγραμμα γίνει πολύ εύκολο, αυξάνουμε την ένταση.

 
Για πρώτη φορά στο Εθνικό στάδιο Κέρκυρας δημιουργείται ένα ολοκληρωμένο και απόλυτο οργανωμένο τμήμα στίβου που απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες από 18 ετών και άνω.

Σκοπός του τμήματος είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, στοχεύοντας στην  βελτιστοποίηση της μυϊκής δύναμης και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού με συνέπεια το χάσιμο περιττού βάρους.

 

Η προπόνηση θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης σε όλους τους δημόσιους αθλητικούς χώρους όπως το ΕΑΚ Κέρκυρας, ο χώρος του Μον – Ρεπό κ.α. και θα αποτελείται από 50% αερόβιο έργο (τρέξιμο, κολύμβηση, ποδήλατο περπάτημα κλπ) και από 50% μυϊκή ενδυνάμωση.

Στους ασκούμενους θα προτείνεται ειδικό διαιτολόγιο από φυσιολόγο διατροφολόγο που συνεργαζόμαστε.

Κατόπιν αξιολόγησης της φυσικής κατάστασης και των προσωπικών στόχων ο κάθε αθλούμενος συμμετέχει ανάλογα σε ειδικό ή ομαδικό γκρουπ προπόνησης.

 

 
Η άψογη οργάνωση του τμήματος με πλήρες υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε συνδυασμό με την εμπειρία των προπονητών  μας,  σας υπόσχεται ότι κάθε φορά που θα ολοκληρώνετε το πρόγραμμα θα νιώθετε καλύτερα έχοντας αποβάλει άγχος και προβλήματα. Ένα δοκιμαστικό θα σας πείσει.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Σας περιμένουμε για εγγραφές στη γραμματεία μας στο Εθνικό στάδιο Κέρκυρας Δευτέρα έως Παρασκευή 6-8μμ

 

 
 
Ημέρες & ώρες προπονήσεων

ΔΕΥΤΕΡΑ   έως  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   απόγευμα 7-8.30 μ.μ (θερινό)

                                                                             Πρωί  …σε συνεννόηση.

                   Σάββατο ……σε συνεννόηση. 
Η προπόνηση διαρκεί 1 ώρα και έχει ως στόχο τη βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης των αθλούμενων.
 
Η δημιούργια ευχάριστου κλίματος μεταξύ των αθλουμένων και κυρίως η προαγωγή της υγείας τους μέσα από την άθληση αποτελεί όμως τον πιο σημαντικό στόχο της δημιουργίας του συγκεκριμένου τμήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου