ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣΚΟΡΩΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ


Το τμήμα στίβου του Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ 2015  στηρίζεται στην συνεργασία του με τέσσερις καθηγητές Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στον ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
ΑΓΑΘΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
 
Πρόκειται για  παλαιούς πρωταθλητές στίβου, που μέσα από τον πρωταθλητισμό, τις πανεπηστιμιακές γνώσεις και την δια βίου μάθηση, στηρίζουν την ενασχόληση με τους νέους αθλητές στην  σύγχρονη αθλητική βιβλιογραφία και έρευνα.
 
Η προπονητική ενασχόληση των παιδιών σας μαζί τους ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ πρωτίστως στην  ΥΠΟΜΟΝΗ για την ψυχοσωματική τους ανάπτυξη και δευτερευόντως στην επίτευξη πρόωρων αθλητικών επιδόσεων.
 
ΤΑΝΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι βασικός τους στόχος ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ για μια δια βίου θετική στάση στον αθλητισμό που θα τον ακολουθεί στην ενηλικίωσή του και όχι στο κυνήγι μιας επίδοσης που θα το ξεχωρίζει από τα άλλα παιδιά.
 
Συγχρόνως παιδιά με ιδιαίτερα προσόντα που έχουν αξιολογηθεί ως ταλέντα θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν μαζί τους, έτσι, ώστε σε ηλικία 18 χρονών και πάνω, να απολαμβάνουν την εμπειρία του πρωταθλητισμού.
 

 
Για το προσχολικό τμήμα (ΝΗΠΙΑ) Α΄& Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και τα ΜΙΝΙ   Γ΄, Δ΄, Ε΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ υπεύθυνοι είναι ο  κ. ΑΓΑΘΟΣ ΣΠΥΡΟΣ και η κα ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ.
 
ΔΟΣΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 
Για το ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  (ΣΤ΄ & Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ)  και το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ τμήμα υπεύθυνοι είναι ο κ. ΤΑΝΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ και ο κ. ΔΟΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.
 
Η μεταξύ τους συνεργασία φέρνει ως αποτέλεσμα την εκπόνηση των προγραμμάτων για όλους τους αθλητές των τμημάτων του σωματείου μας.
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου