ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ SUMMER CAMP


 SUMMER SPORT CAMP 

Ο Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ 2015  διοργανώνει από τις 16 έως και τις 22 Αυγούστου το 1ο  SUMMER SPORT CAMP.

Θα λάβει χώρα στην παραλία Κάριανη που βρίσκεται στο 110 χιλ. Θεσσαλονίκης - Καβάλας και θα διαρκέσει από τις 17 έως και τις 22 Αυγούστου.(6 διανυκτερεύσεις)


Ένα πρόγραμμα γνωριμίας των παιδιών με διάφορα αθλήματα,  τα αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού καθώς και με extreme sports  !


Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 8 έως 16 ετών (δεν είναι απαραίτητο να ασχολούνται με τον στίβο).  
θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αξέχαστη 7ήμερη κατασκηνωτική εμπειρία στην πανέμορφη κατασκήνωση Alexandra Camp, σε χώρους ευχάριστους, (πισίνες, γήπεδα αθλοπαιδιών, τοξοβολία, ιππασία, flying fox, αναρρίχηση κλπ.) με ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης, υψηλές ποιοτικές υπηρεσίες και παιχνίδι στην θάλασσα!
Θα συγκροτηθούν ομάδες και θα γίνουν αγώνες και τουρνουά σε διαφορετικά αθλήματα με την συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών.
             
Η τιμή του είναι 150 ευρώ  και προϋπόθεση η προκαταβολή των 50 ευρώ έως 30 Ιουνίου.

Στην συνέχεια της σελίδας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες  για την ευχάριστη και ασφαλή διαμονή, τις  εγκαταστάσεις  και θα πληροφορηθείτε για όλη τη δομή και τις δραστηριότητες του camp

Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε από κοντά.
Καλό καλοκαίρι

Ο υπεύθυνος του camp
ΔΟΣΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
τηλ. 687 300 2275

Οι εγκαταστάσεις (alexandra camp)


Σε φυσικό περιβάλλον και μόλις 4 χλμ. από την τουριστική ζώνη της παραλίας Οφρυνίου, στην Καβάλα, το summer camp αποτελεί την πιο φανταστική κατασκήνωση. Τόσο ο χώρος όσο και οι άνθρωποι που εργάζονται δίπλα στα παιδιά προσφέρουν ζεστασιά και σιγουριά στους μικρούς μας φίλους.


Οι χώροι διαμονής του camp παρέχουν  όλες τις ανέσεις, έτσι ώστε να είναι η παραμονή  μαγική και ονειρεμένη. Όλος ο χώρος είναι με πολλά δέντρα και λουλούδια, φτιαγμένος για να παίζουν τα παιδιά μέσα στα χρώματα της φύσης.Ο χώρος που μένουν τα παιδιά περιλαμβάνει σπιτάκια φτιαγμένα κατά του σεισμού και ειδική σκεπή που χαρίζει ζεστασιά και προστασία.
 Στα περισσότερα δωμάτια θα βρείτε τουαλέτα, ντους, ξύλινα κρεβάτια με στρώματα για ιδανικό ύπνο, ντουλάπα, ψυγείο και τηλέφωνο, στοιχεία που εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών.
Σ’ ένα υπέροχο καταπράσινο περιβάλλον  θα βρείτε:

 • 4 γήπεδα μπάσκετ
 • 3 γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό και τεχνητό χόρτο       
 • 2 γήπεδα βόλεϊ.
 •  πισίνα
 • γυμναστήριο

Το παιχνίδι, οι φιλίες και η ομαδικότητα κάνουν τη διαμονή στην κατασκήνωση Αλεξάνδρα μια μαγική και αξέχαστη εμπειρία.
                                                ΓΗΠΕΔΑ  ΜΠΑΣΚΕΤ

                                               ΓΗΠΕΔΑ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

                                                                      ΠΙΣΙΝΕΣ

                                                              ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

                 ΕΞΤΡΑ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 

και άλλα πολλά......

Ασφάλεια – Υγιεινή

Το camp εκτείνεται σε επίπεδη έκταση περίπου 40 στρεμμάτων, περιφραγμένη, ώστε να παρέχει πλήρη ασφάλεια. Είναι αδύνατη η χωρίς άδεια είσοδος ατόμων στην κατασκήνωση ή η χωρίς άδεια έξοδος των κατασκηνωτών.
Η κατασκήνωση έχει το πλεονέκτημα ότι μεταξύ αυτής και της θάλασσας, που η απόστασή της είναι μικρότερη από 50 μέτρα, δεν μεσολαβεί κατοικημένος χώρος. Η πρόσβαση στη θάλασσα είναι άμεση και γίνεται πεζή.


Για την ασφάλεια και την υγιεινή των παιδιών όλων των ηλικιών παρέχει:
 • Ιατρό και νοσοκόμα όλο το 24ωρο
 • Ιατρείο – Αναρρωτήριο
 • Άνετα και Ασφαλή δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα
 • Ατομική τουαλέτα και μπάνιο σε κάθε δωμάτιο.
 • Ομαδάρχες άριστα εκπαιδευμένους, σε αναλογία 5:1
 • 3 Ναυαγοσώστες
 • 2 νυχτοφύλακες
 • Πλυντήριο ρούχων και σιδερωτήριο
 • Ζεστό νερό όλο το 24ωρο
 • Σύγχρονη πυροσβεστική εγκατάσταση
 • Αλεξικέραυνο
Η ποιότητα τόσο του πόσιμου νερού, αλλά και της θάλασσας και της πισίνας ελέγχθηκε  από την αρμόδια υγειονομική υπηρεσία  και βρέθηκε ότι είναι η πλέον κατάλληλη.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η παιδική κατασκήνωση διαθέτει οργανωμένο εστιατόριο πλήρως εξοπλισμένο, όπου ο τρόπος παρασκευής της παιδικής διατροφής γίνεται σε άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.
Τα ημερήσια γεύματα που είναι 5 (πρωϊνό, πρόγευμα, γεύμα, πρόδειπνο και δείπνο) έχουν περιεκτικότητα 3.500 θερμίδων. Για την παρασκευή των γευμάτων χρησιμοποιούνται τρόφιμα άριστης ποιότητας.
Τα κρέατα είναι πάντοτε νωπά και τα ψάρια Α΄ποιότητας. Χρησιμοποιείται επίσης βούτυρο γάλακτος Α΄ποιότητος, καθώς και λάδι οξύτητας <1 βαθμού. Τα αυγά είναι πάντοτε ημέρας και φέρουν πάντα τη σφραγίδα του σχετικού ελέγχου. Τα φρούτα είναι πάντοτε φρέσκα εποχής και προσφέρεται πάντοτε μεγάλη ποικιλία αυτών στους κατασκηνωτές. Τα γλυκά που προσφέρονται είναι επίσης φρέσκα και Α΄ποιότητας.

Ο στόχος του εβδομαδιαίου camp

 ... είναι να δημιουργήσουμε ένα  περιβάλλον στοργής, φροντίδας αλλά  και αγάπης για τα παιδιά που αφενός  θα τα βοηθήσει να κοινωνικοποιηθούν και να αποκτήσουν  πνεύμα συνεργασίας και αφετέρου  θα τους προσφέρει ευχάριστες και αξέχαστες αθλητικές καλοκαιρινές διακοπές.
 ...τα παιδιά Θα διασκεδάσουν και θα αποκτήσουν νέες φιλίες. Θα αναπτύξουν την αυτοτέλειά τους και τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Θα μάθουν να δίνουν σημασία στην έννοια της ομάδας και θα αποκτήσουν κριτική σκέψη.
 ...το πρόγραμμα   θα είναι τέτοιο ώστε να είναι προσαρμοσμένο στις επιθυμίες του.
Την οργάνωση του camp και όλων των δραστηριοτήτων που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα την έχει αναλάβει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής του σωματείου μας Δόσης Θοδωρής. 

ΟΙ δηλώσεις συμμετοχής γίνονται καθημερινά στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας από τις 17.00 έως 20.00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου